Industrieel onderhoud

AMS is de ideale partner voor al Uw industrieel onderhoud zowel op gebied van preventief, predictief als curatief onderhoud. Wij zijn vertrouwd met de meest gangbare normen in de industrie, ook in de voedingsindustrie (HACCP, BRC/IFS, GMP, ISO, etc) vormen geen enkel probleem.

Van de chemie-sector tot de voedingsindustrie wij kunnen U met raad en daad bijstaan bij het uitvoeren van smeerprogramma's allerhande tot het uitvoeren van herstellingen ter plaatse. AMS beschikt over een volledig uitgeruste bedrijfswagen voorzien van de meest uiteenlopende gereedschap om interventies zo snel als mogelijk uit te kunnen voeren.

Uw shutdown of revisie periode komt eraan?

Neem tijdig contact op met ons, wij voorzien de nodige techniekers om al uw onderhouds-werkzaamheden on-time uit te voeren. Gaande van oliewissels, ombouw van machines, laswerkzaamheden, vervangen van lagers en  dichtingen allerhand. Vervangen en uitlijnen van kettingen en riemen.

Tijdelijk een paar extra handen nodig?

AMS kan Uw onderhoudsdienst voor een korte of langere periode ondersteunen. Neem hiervoor tijdig contact op met ons, zodat wij ons hierop naar beste vermogen kunnen op oriënteren.

Recente referenties van AMS :